FILM, TV, RÁDIÓ / FILMES TRÜKKÖK

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. A főhős soha nem ül le pihenni, vagy tévézni, csak úgy - mindig mennie kellvalahova.

2. Amikor telefonálnak a föhösnek hogy kapcsolja be atv-t mert fontos hir van benne, a főhős a 120 csatornaközül, pont arra kapcsol, pedig a hivó nemmondta meg melyik is az a csatorna. Kacsa

3. Ha a főhőst kergetik, neki csak be kell szaladnia avárosközpontba, ott biztosankarnevál van, és elvegyülhet a tömeg között.

4. Ha mondjuk egyszörny megtámad, egy statisztát, az beleha.Afőhős 8 naponbelül gyógyüló sérulést szenved!(Ricky)

5. Tegyük fel, hogy a főhős ellenségenem gonosz. de ha ő megöl valakit, akkor az máris gyilkos. de ha a főhős öl megvalakit, akkor ő akkor is jó maradés nem lesz gyilkos, akárhány embert megöl. (Lasher)

6. A főhős csak akkor tudvégezni a főgonosszal, ha a legjobbbarátját megöli!

7. Amerikában az átlag fizetésből simán telik 200nm-es házra, gigantik hátsó kertreés antik dísztárgyakra. MegFloridába mennek két hétre nyáron.

8. Ha a család hazamegy valaikirándulásból vagy egy ember hazaegy ahogybelép a házba tuti hogy belerúg egymacskába.

9. Ha hősünk testébe épp golyó téved, arcasem rezzen. Ám mikor csinos társa (perszeegy bombanő) tisztítja ki a sebét, fel-felszisszen, mert az ugye úgy fáj. Lehetelmúlt már a sokkhatás:)

10. Miníg a végén érkezik a segíccség, pontamikor már végeztek a melóval.

11. A Barátok köztben, amikor épp valaki kimegyNovák Laci lakásából, mindig bejönvalaki.

12. A főhős és a főhősnő legalább egyszerszeretkezik a film folyamán. Aztán felkelnekés tovább harcolnak a rosszak ellen.

13. A nehezen megszerzett váltságdíj vagy felrobbanvagy tengerbe esik vagy szétszóródik egyfelhőkarcoló tetejéről.

14. A tini lányoknak mindig van egykisöccsük akitutálnak (de ha tragédia történik akkor a filmvégére mindig megszeretik)

15. Amerikában majdnem mindegyik filmben BMW az auto

16. Az elnök lányát/ vagy maga azelnököt elrabolják.

17. Egy 10-es tárból midenki ki tud lőni40-50 golyót is.

18. Ha a főhős kocsijába bombát serelnek, és később a főhős beszáll a kocsiba, mindíg észreveszi a bombát és van idejekiszállni, de ha egy statiszta van ilyen helyzetbenérdekes, mindig felrobban a kocso, vele együt... (kid)

19. Ha egy ember átmegy az úton és jön egyautó, simán továbbmehetne úgy hogy nemütei el, de inkább megáll az út közepén és kitárt kézzel el kezd ordítani.

20. Ha egy szörnnyel küzdesz, és már-már azthiszed, hogy sikerült kinyírni, kiderül, hogyugyanúgy, mint egymacskának, a szörnynek is kilenc élete vanés rohadtnehéz (még kétszáz golyó után is) kinyírni.

21. Ha járnak is vécére, mindig csak anégerek - és mindig ott van akezük ügyében egy képes magazin.

22. Ha van a filmben egy egyedistílusú, különleges csaj, akkor biztos bekerül valami puccoskörnyezetbe, és felforgat mindent, de ált. senki nem tehet ez ellen semmit mertúgyis ő győz.

23. Minden női főszereplő tökéletesen tudlőni minden fegyverrel és LEGALÁBB EGYharcművészetet mester szinten űz.

24. Miután a csajt megcsókolta álmaipasija, kómában elszédeleg és utána egyhétig semmi és senki nemérdekli. (aztán kiderül hogy a pasi csak ki akarjahasználni és utána egyhétig bőg) (utána meg abarátnője elhívja fagyizni és ettőlminden jobb lesz)

25. A főhős sose kap fejlövést (Gepy)

26. Amikor üldözöl valaki sikerülmindig kocsit szerezned és senki semszól közbe.

27. Ha a gyerekednek fellépése lenne, nem kell kapkodni. Úgysem fogszodaérni a vége előtt. Épp ezért mindig nagyon fográd haragudni, még akkor is, ha egyedül Te dolgozol acsaládból és épp karácsony közeleg, ami, mint tudjuk, minden munkahelyen a megfeszített munkatempóideje.

28. Ha nem akarod hogy felismerjenek, valami úgyis lesz a közelben amitrátehetsz a fejedre/arcodra és lesznek isolyan hülyék, hogy nem veszik észre, hogyte vagy az...

29. Vannak tipikusan olyan szereplők akik megmentenek egycsomó embert és tök szentek de nemfőszereplők ezért le lehetlőni őket, attól még folytatódik a film csaksírnak egy sort.

30. A konyhádban hegyekben áll a mosatlanedény, annak ellenére, hogy soha nem vagyotthon.

31. Az amcsi kölkök mindigcipővel vágják rá magukat azágyukra, ha hazaérnek

32. Ha az utcán elkezdesz táncolni, mindenki ismerni fogja a koreográfiát. Na és mindenember külön-külön is tánctehetség.

33. Ha valakinek a lekére kötik, hogyzárkózzon be és ne engedjen be senkit, a legátlátszóbb ürüggyel is könnyen rá lehet venniaz ajtó kinyitására (Gepy)

34. A második világháborús filmekben 10 amerikaikönnyedén visszaveri 100 német támását, pedig ők tankokal is jönnek.

35. Az elhagyott gyárépületben mindenberendezés feszültség alatt van, a gépek tökéletesen működnek.Az űrhajókon több gőzvezeték van, mint egyhőerőműben és ezek rendszeresen eldurrannak.azelektronikus panelekjavítását ívhegesztő géppel végzik.Horrorfilmben, amikor a csaj éjjel egyedül vanegy házban és zörejt hallkivülről, bezárkózás helyett kimegymegnézni mi az.

36. Ha egy bombát kellhatástalanítani, szarakodnak hogy mejikkábelt vágják el, aztán megpróbálkoznak egyelvágásával és nem robban fel.

37. Ha valami rossz vagy hihetetlen hír érkeziktelefonon, és azt mutatják aki felvette atelefont, az egész storyt elhadarja az illetőpontosan 1 másodperc alattés a szereplőnek rögtön elkomorul az arcaés a következőt mondja:, , Máris indulok.\'\' boogie

38. A sablonosság elkerülése végett, mostanában a bombákat 2 másodperccel a robbanás előtt hatástalanítják, de nem ritka az 5másodperc sem. A drótokat mindig csukottszemmel vágják el. (Gepy)

39. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb barátod voltaképpen a legnagyobbellenséged gyereke.

40. Ha egy labort látogatsz meg, biztos, hogy történik valami, aminek folyamán szuperhőssé válsz.

41. Minden beltéri lövöldözés után leesikmég egy csempe! (lásd: Matrix, Max Payne, Két tűz között...)

42. A rendőrség biztos, hogy akkor ér csakoda a helyszínre, mikor ajófiú már minden bűnözőt elkapott.Intézkednek is azonnal: már csak bilincsetkell tenni a rosszfiúk kezére. Na és perszeegyből tudják, ki a gonosz, és kik a jók.

43. A terroristák, mindíg oroszok, irakiak, írek, németek. DE SOHA SEM AMERIKAIAK.

44. Az U.F.O.-k mindig Amerikát támadják meg.

45. Egész országra kiterjedő természeti katasztrófa esetén, mikor másodpercek alattdőlnek el a dolgok és pánik vanés mindenki sikítozik, és ki kellüríteni a területet stb a TV-sek meg a riportercsajvalahogy marha nagy biztonságban érzik magukatés nem menekülnek...

46. Ha egy filmben verekedés készül, mindkét félprofin tud karatézni, vagy boxolni.

47. Ha egy nő éjszaka furcsa hangokat hall aföldszintről, akkor tuti egyedül vanotthon, és biztos, hogy felderíti vaksötétben a terepet, ahelyett, hogy nyugton maradna.

48. Két nagynéretű akció között be kell raknicsöpögős jelenetet, hogyösszekösse az "érzelem"!

49. Minden izmos csávónak kicsi a fasza, ha undokul közelíteni próbál egynőhöz.... (ez egyébként valóban így is szokott lenni)

50. A főhős soha nem hagyja el ajárművet amíg mindenkit ki nem mentett

51. Amikor a főhőst le akarja lőni azegyik rosszfiú, mindig marad idejelegalább még tiz percet beszélni , perszeezalatt a főhős újra erőre kapés legyőzi a GONOSZT!

52. Ha a főhősnek szüksége vanbármilyen segédeszközre (fegyver stb.), azt minimum 5 méteren belül megtalálható.

53. Ha minden érv a főhős ellenszól, és mindenki ellene van, el akarják kapni, a végén akkor is mindenkihisz neki.

54. Sose fagynak le a gépek. Egyik filmben sincs olyanhogy resetelni kell a gépet vagy a programszabálytalan műveletet hajtott végre. Megsose szakad meg az internetes kapcsolat.

55. A bombáknál a föhös mindig ajó kábelt vágja el, az ellenség mindig arosszat! Kacsa

56. A főszereplőnek (legtöbször) mindíg kinyírják a csalággyát de jön egy csajés az segít megmá\' azza\' jöny össze.........................

57. A történelmi filmekben afőhős tisztasága kifogásolhatatlan éa a haja is mindigbe van löve.

58. Autós üldözéskor mindig van aközelben egy lezárt út, ahol a kordontáttörve egy régi gyártelepre jutunk, ahol nincs személyzet de a gépsor bármikor bekapcsolhatóegyetlen gombbal és neki islát a gyártásnak. (Gepy)

59. Egy komolyabb géppityuval falat tudnak bontani, de a főhős egy darab deszka, vagy ponyva mögött is teljes fedezékben van!

60. Ha a pasinak a fejét kettészeli a másik pasi egyevezővel akkor az egyik még nekiáll fojtogatni a másikat mireő leüti és az egyik ebbe a nagy ütésbebelehal.De az senkit sem zavar hogy a pasinak ketté vanvágva a feje...[Jolly]

61. Ha éjjel a szabadban vannak afőszereplők, biztosan telihold van éppazon a napon.

62. Ha özvegyen maradt apáddal elmészegy szigetre, ahol mellesleg van egy gyönyörű doktornő (vagy kutatónő), biztoslehetsz benne, hogy lesz egy mostohaanyád.

63. Mindig a Négerek halnak meg 1 őnek!

64. A haverod mindig rá fog mozdulni a csajodra.

65. Autósüldözésnél biztos, hogy felrobban az autó, de mindig csakfél másodperccel azután, hogy azutolsó jófiút is kihúzták a roncsból.

66. Ha a sötétben osonsz, mindig hasraesel egy vödörben vagy egyhullában (Gepy)

67. Ha sittre kerülsz, legyen tele a zsebed, hogy legyen mit kipakolni a rendőröknek a pultra.

68. A sötétben ha beül valamelyiküldözött beül a kocsijába, véletlenül mindíg van valami gonosz a hátsóülésenpisztollyal a kezében.

69. Biztos, hogy azon a metrón leszel, amelyiken valami terrortámadás várható. Kibővítve: mindigépp ott nyaralsz, ahol katasztrófa várható.

70. Ha egy nő a semmi kellős közepénmeg akarja adni a telefonszámát, mindig a tenyeredre fogjaírni, mivel mindenhová magával viszi atollát, de papírt, azt nem.

71. Minden egyedülálló nő hazamegy felkapcsolja akislámpát a tökéletesen trendi de azértszolid lakásában és elkezdgyorskaját melegíteni. Aztán azonmorfondírozik h mért van egyedül.

72. A horrorfilmekben az utcán menekülő áldozatmindig befut egy sötét helyre, aminek rendszerint egyetlen kijárata van, amin bement. És mindig felfelé menekülnek, akkor is, ha ki tudnának menni az ajtón!Ha megzajt hallanak, direkt arra felé mennek!

73. A horrorfilmekben(vagy egyéb "ölős" filmekben) a női áldozatok többnyire nagy mellű szőkecsajok

74. Az akciófilmekben a főhős, meg anője, a gonosszalvaló végső összecsapás elött még tuti dugnak egyet!

75. Az akciók csak alkonyttól pirkadatigtarthatnak.

76. Ha a szereplő beugrik egyautóba, tuti hogy akielőtte használta, ugyanolyan magasvolt.(sosem kell ülést állítani!)

77. Ha apád munkája (rendőr, kutatás, válás) miatt elhanyagol téged, biztos, hogy a film végére minden jóra fordul.

78. Ha sittre kerülsz, tuti, hogy egyből szemétkedések központjává válsz. Idővel meg iskörnyékeznek (friss hús vagy). Azután kiderül, hogy Te vagy a legjobb fej avilágon és máris Te leszel abörtöntöltelékek védence.

79. Ha taxival mész haza, vegyél ki valamennyipénzt a zsebedből, az úgyis annyi lesz, amennyit fizetned kell

80. A poloska azért csipog és villog hogynehezebb legyen észrevenni. /aGEnT/

81. Az tuti, hogy ha kinyírják a családodat, mert arosszfiúk haragszanak rád egyrégi ügyed miatt, pár napon belül leszámolsz az egész bandával, még akkoris, ha ez (mint tudjuk), törvénybe ütközik. (Önbíráskodás)

82. Ha egy filmben szörny van akkor az tuti hogymély hangon hörög, legyen azveszéjes cápa vagy ember

83. Ha vkit nagyon nem kell kinyírni, 1500töltényt is kilőhetnek (hozzáteszem, töltés nélkül) anélkül, h a környezőműtárgyakon, és járókelőkön kívül bármit/bárkit eltalálnának (akár 2 méteres körzeten belül is)... Ha az illetőnek mindenképp halnia kell, akkor a legbénnább titkárnő is leszedi a200méterre lévő rohanó ellenséget.

84. A főhős 10 perc alatt egy hosszúbottal legyőz 10 állig felfegyverkezettkommandóst, kézzel kapja el a száguldórepcsiket, és még ebédelni is marad ideje.

85. Általában ha a főhös este megyhaza(még ha egyhét kimaradás után is) az ajtó ugyan be vanzárva, de általában az összes kislámpa ég! tehát bemegy és az összes fellelhető, legeldugotab kislámpa is világít!

86. Étteremben a nőci sose foglalkozik azelé tett kajával csak a partnere szavait lesiés ha eszik, akkor is tökéletes marad arúzsa, semmi nem megy rá a fogára stb

87. Ha felszállsz egyrepülőgépre, az a minimum, hogy legyen pilótaengedélyed.

88. Mindig olyan ember a rendőrfőnök, aki teljesenalkalmatlan rendőrfőnöknek.

89. A főhős a film végén mindígbaszik egy jót

90. Amerikában a kutyák simán elmehetnénekbabysitternek.

91. Ha 20-anjönnek is rád bottal, lánccal stb. te mindigelintézed őket egyenként puszta kézzel.

92. Ha gyerek vagy, tuti, hogy a megoldásban Te is fontosszerepet kapsz.

93. Mindig van olyan drót aminek azelvágásával felgyorsul a bombaszámláló, de olyan sosincs amitőllelassul (Gepy)

94. A filmekben szinte soha nemvacsorázik együtt a család, mindig csakkészülnek rá, de aztán mindig el is marad.

95. A kisbaba a filmben MINDENT túlél...

96. A maffiavezérek mindig limuzinnaljárnak.

97. A rendőrségen mindig csörög atelefon

98. A robbanás sebessége pontosan a futóember sebességével egyenlő

99. Akciófilmekben mindig egyigazán kemény 40 kilos szőke csinibaba mentimeg mindenki életét, míg a gyengeférfiak tehetetlenek.

100. Az amcsi filmekben a kissrácok mindigkockás ingben és bő gatyában járnak.

101. Az autósüldözések zöme egy kirakatbanér véget.

102. Bár milyen csata: A jó kezdi azütést be is talál és fáj egy picit a gonosznak, utána a gonosz üt egy nagyobbat, majd 10 percenkeresztül kiegyenlített a harc...Ezután a gonosz fölénybe kerül mikormár majdnem hullára verte ajó csávót, akkor mindenerejét összeszedve és mindenemlékét felidézve legyőzi a rosszat

103. Bármely világmegmentős-meteoros filmvégén az egész világ az amerikaielnököt halgatja Pl: Armageddon

104. Egyetlen ember tudja megoldani a megoldhatatlanügyeket, de az sosemvállalja el először.

105. Ha az autó egyenesen megy azautópáján a csávo akkor is ide-odarángatja a kormányt! - oRIOn

106. Ha bekapcsolod a gépet akkormár rögtön elkezdketsz gépelni. Semmibelépési idő és semmi EGÉRKATTINTÁS.

107. Ha egy haldokló valami fontosat akar elmondani afőhősnek, az tuti, hogy csak néhány szót tudkibökni (jobb esetben), de a gyilkosnevét soha!

108. Ha egy helikopter talpába egy ember kapaszkodik, a helikopter nem képes felszállni (Gepy)

109. Ha este van, dörög az ég, és sikoly v.halálhörgés hallatszik, a főhős MINDIG megnézi, mi lehet az, nem menekül el az ellenkező irányban. {Falcond\'Blade}

110. Ha túl hamar hatástalanítanak egybombát (pl.: 10 másodpercnél), akkor az rövid időn belül újraindul.

111. Legyen egy csajbárhol bármikor, már 2x elrabolták, menekült, futott mindenfele és szeretkezett afőszereplővel, de a haja és a sminkje aztökéletes maradt!

112. Minden amerikai félénk: csak akkor merneknyilvános helyen tapsolni, ha valaki felállvva, hangosan elkezdi.Utána már mindenkinek megy.

113. Mindig neked van a legjobb kocsid és a legjobblakásod.

114. A filmekben mindig L-alakú takaró van. Aférfiaknak derékig, a nőknek nyakig ér.

115. Akármilyen messze is van arobbanás helyszínétől hősünk, tuti kormos lesz azarca!

116. Egy tízéves is le tud tenni egygépet mert egyszer látta a tv-ben hogy hogykell...

117. Ha elájul a főhős, fél óra múlva frissen, fitten fel tud állni és harcolni.

118. Mindíg egy évvel később kezdenekel beszélni az esetről amit 2 perceláttunk...

119. A bomba addíg nem robban fel, míg a főszereplő a helyszínen van.

120. A főhős még egymosógépből is képes géppisztolyt készíteni, ha erre van szüksége

121. A temetőbe mindenki fegyvert viszmagával, a koporsófedelek golyóállóak (Gepy)

122. A tök okos intelligenszseniálisan betanított állat sz.arikközönség előtt bármit is csinálni.

123. Amerikában nem mosnak fogat, csak fogselymet használnak (vagy még aztsem) - sőt, vécére sem igen járnak.

124. Csak a 24-es hez: tenlyleg csak elfordithato gombok vannak (marmint a

125. Egy átlagos emberke tökvéletlenülbelekeveredik egy balhéba, és automatikusan tudja, hogy neki meg kell mentenie a világot

126. Ha a főhős végre megcsókolja a nőt, akinsegített, mindenki őket nézi és tapsol!

127. Ha egy nő a semmi kellős közepénmeg akarja adni a telefonszámát, mindig a tenyeredre fogjaírni, mivel mindenhová magával viszi atollát, de papírt, azt nem.

128. Ha egy utcán sikoltozol, hogy: "Segítség!!" - épp akkor egylélek sem jár arra.

129. Ha már majdnem elvérzünk azonnalorvoshoz kel menni inkább még meg kell menteni ezt meg aztamikor korházba kéne mennünk.

130. Minden fiatalokból álló "bandában" vanegy néger srác, aki mindig a leglazábbfazon. Te pedig mindig a bandavezér vagy, és a főhősnővel kellösszejönnöd, még akkor is, ha az első látásra egy szürke kisegér, aki csak a tehatásodra válik gyönyörű pillangóvá.

131. Mindig a leggazdagabbés legelkényeztetettebb kölkök a legdepressziósabbak.

132. Soan Connery mindenfilmjében összejön 1 bombázó japán csajjal akimindent tud és mégis a Soan dobja ki...

133. A főhősnek sosefogyki atölténytára, ha mégis kifogyna az olyan mintha 3-4tölténytárat már kilött volna.

134. Autós üldözéseknék a rendőrök autójaalegkisebb koccra tönkremegy amenekülő főhősé sohanem romlik el és mindíg csurig van a tankja.

135. Ha a jó leüt egy gonoszt, mindíg kómásan esikössze, de ha a jót vágják fejen, akármilyen erős az ütés se agyrászkódás, se kóma, esetleg elesik, de amúgy semmi baja

136. Ha otthon sok a mosatlan edény, ne is törődjvele. Úgysem lesz időd elmosogatni, mert épp érkezik egy fontoshívás, mielőtt nekilátnál. A házimunka többi részével se foglalkozz.Porszívózni sem kell.Öntisztító a lakásod. Mosni is csakmosodába járj, nehogy otthon pazarold a vizet, bár otthon faszán felszereltmosókonyhád van.

137. Végsebesség:Zuhan a piros kocsiés a pasi kiszedi a nőt...[Jolly]

138. A nyomozások szervesrésze a sztriptíz bárok látogatása.

139. Az összes filmben szinte kertesház és nagy terepjáró van.

140. ha egy filmben reggel bekapcsolnak egy tévét ott azidöjáras jelentést mindig nő monmdja..

141. Ha van egy bomb amindig 10-1 mpközött hatástalanitják vagy felrobban.

142. A mai filmekben mindig van digitálisan készítettjelenet. :)

143. Az éépen nemkívánatos személyeket (pl őrök) egygyengéd legyintéssel le lehetteríteni, elájul... A főhőst agyonverhetik, szétlőhetik, felrobbanthatják, mégis felkel, letörli a kisvércseppet a szája széléről, leporolja azélre vasalt 10000$-os öltönyét, és együtéssel végez támadóival.

144. Ha egy atom pernyévé égeti a világot, egyférfi és egy csaj ketten túlélik, igenvidámak lesznek és a jövőre nem gondolvaönfeledten smárolni kezdenek

145. Ha valamelyik házban lelőnek valakit, akkor tuti megérkezik a mentő és a rendőrség 30 másodpercen belül, akkor is, ha senki nem hívta őket.

146. A zuhanó repülőgép 3 m-re van a földtől, de az emberek csak azt hajtogtják: \Nyugi, nem lesz semmi baj!\

147. Amikor az emberek hazamennek a lakásukba, nem oltják föl a nagyvillanyt, hanem mindig a kicsit ami alig világít!

148. Ha az utcán valaki el akar kapni valakit, mindíg egy zőldségest tesznek tönkre.

149. A film végére mindig a főhős pasi meg a csajszi marad (szakadozott koszos, véres ruha stb.), meg egy fekete vagy öreg férfi, aki még az utolsó öt perc előtt meghal. Ha nem, akkor már túl fogja élni...

150. Maffiás filmekben várnak mielött lelönék a nekik ártót(hogy az rendszerint valahogy megmeneküljön), pedig a maffia határozott, gyors és kíméletlen az ellenségeivel, nem hagy idöt az utolsó kívánságoknak

151. A főszereplő férfi halálosan szerelmes a halott feleségébe, de ez rögtön elmúlik ha találkozik egy nővel aki bajban van, és segít rajta.

152. A kocsikat soha senki nem zárja kulcsra. Örülhetünk, ha legalább az ablakot felhúzzák.

153. Ha a főszereplő ételt rendel egy étteremben, akkor rögtön utána valami sűrgős dolga akad és emiatt félbehagyja az evést.

154. Ha valaki bekapcsolja a TV-t mindig a hiradó megy és pont akkor kezdődik az a hír, ami téged érint.

155. Ha a főhőst gyanusítják a bűnténnyel, mikor megtalálják pisztollyal a kezében a főgonosz mellett, mindenki hisz rögtön neki.

156. Mikor a zsaru üldözi egy városban a bűnözőt, több embert öl meg, mint ahányat megmenthetne, ha elkapja a bűnözőt.

157. Mindig a nigger hal meg először

158. Az igazi hősök bármikor, bármiből össze tudnak hozni egy bombát házilag

159. A metrók soha nem állnak meg abban a megállóban , ahol éppen van a főhős.

160. A jófiúk és rosszfiúk közti lövöldözés során jó, ha a rosszfiúk minden tizedik lövése talál. A jófiúk minden lövése leterít egy rosszfiút.

161. Mindenkinek, akinek adóssága van, tuti hogy ROLEX karórát ad az adóssága fejében. Persze ez 5 dollártól 20000 dollárig terjedhet.

162. Akár húszmilliószor is szitává lőhetik a főszereplőt, az mindig túléli. A rosszfiúk mindig elmondják az egész sztorit mielőtt meg akarják ölni a jófiút, de a legeslegutolsó pillanatban jön a segítség...

163. Minden főhős egy mártír által menekül meg, aki felálldozza a többiekért az életét.

164. Ha az éjszaka közepén gyanús hangokat hallasz házadban, amit feltehetően egy szörny okoz, soha ne az utcára menekülj, hanem a házban bújj el.

165. Mindig a föszereplö rendörnek van a legközelebb az autója a büntényhez, és csak két sarokra van minden eseménytöl!

166. Ha két autó egymásnak ütközik, tuti hogy az egyik átrepül a másikon, ahelyett hogy totálkárosra törnének!

167. Amikor egy gyárban történik a harc akkor mindig pont ott van a nagyüzemi gépek beindítógombja ahol a verekedés történik.

168. Az amerikai mobiloknak mindenhol van térereje, és sohasem merülnek le.

169. Nincsenek az ajtón kilincsek, csak egy gomb, amit el kell fordítani és már nyitva is van. Ha mégsem, BÁRMIVEL ki lehet nyitni.. Ja és nem kell becsukni egyetlen egy ajtót sem!

170. Miután az akcióhős halomra lövi az embereket, amit max.és azt egy vállövéssal megússza, hazaérve a mikróban tuti van egy bomba, de annyi ideje mindig van, hogy a elérje a kocsiját a garázsban és elmeneküljön.

171. A történetet érintő TV-s hírek után mindig időjárásjelentés lesz.

172. Egy utcai lövöldözésben senki sem talál el senkit.

173. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.

174. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik.

175. A legtöbb kutya halhatatlan.

176. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.

177. Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónalj vonaláig érnek, viszont a mellette fekvő férfinak csak a derekáig.

178. Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.

179. Bárki könnyedén le tud szállni egy repülőgéppel, feltéve, hogy az irányítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.

180. A rúzs sosem kopik le, még búvárkodás közben sem.

181. Bármely épület szellőzőrendszere tökéletes búvóhely.

182. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyedén eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.

183. Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.

184. Szinte biztos, hogy bármilyen csatát, vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnőd / menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.

185. Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.

186. Ha a várost természeti katasztrófa, vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsősorban az idegenforgalom, vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni.

187. Az Eiffel torony minden ablakból látható Párizsban.

188. Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nő megpróbálja kitisztítani a sebeit.

189. Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.

190. A rendőrfőnök mindig néger.

191. Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelő összeg lesz.

192. A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.

193. A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyisd ki a hűtőszekrény ajtaját, és azzal világítsál.

194. Egy kísértetjárta házban a nők mindig a legtöbbet mutató alsóneműben indulnak a zajok eredete után nyomozni.

195. Egy szövegszerkesztőben soha nem látható kurzor, viszont mindig kérik a jelszót.

196. Az anyák minden reggel rutinszerűen tojást, szalonnát és palacsintát sütnek a családjuknak, bár a férjüknek és a gyerekeiknek sosincs idejük, hogy megegyék.

197. Az autók egy baleset után szinte mindig lángokban törnek ki.

198. A rendőrfőnök mindig felfüggeszti a sztár detektívet - vagy 48 órát ad neki az ügy befejezésére.

199. Egyetlen gyufa (vagy zseblámpa) képes bevilágítani egy stadion méretű termet.

200. A középkori parasztoknak mind tökéletes fogsoruk volt. Bár ma a 20. században léteznek olyan fegyverek, amikkel lehetséges egy látótávolságon túli célra tüzelni, a 23. századi technológia el fogja veszíteni ezt a képességet.

201. Egy rémálomból ébredő ember azonnal egyenesen felül az ágyban és égnek álló hajjal sikoltozni kezd.

202. Nem szokás hallózni, illetve elköszönni egy telefonbeszélgetés elején és végén.

203. Egyenes úton vezetve is muszáj a kormánykereket minden pillanatban vadul jobbra-balra tekerni, viszont nyugodtan lehet perceken át az anyósülésen lévő személyre nézve beszélgetni.

204. Minden bomba időzítőszerkezete nagy piros LED-es kijelzővel van ellátva, hogy tudni lehessen mikor fog robbanni és mindig az utolsó öt másodpercen belül sikerül hatástalanítani.

205. Mindig találsz parkolóhelyet közvetlenül amellett az épület mellett, amelyet meg akarsz látogatni.

206. Egy nyomozó csak akkor tud megoldani egy ügyet, ha felfüggesztették.

207. Ha úgy döntesz, hogy táncolni kezdesz az utcán, mindenki az utcán tudni fogja a lépéseket. Egy laptop számítógép képes behatolni bármely ellenséges földönkívüli civilizáció kommunikációs rendszerébe.

208. Harcművészeteknél soha nem számít, hogy mennyivel többen vannak az ellenfeleid, türelmesen ki fogjak várni a sorukat és egyenként támadnak meg, megvárva amíg elintézted az előző ellenséget.

209. Ha valakit leütnek, soha nem szenved sérülést, vagy agyrázkódást.

210. Egyetlen autós üldözésnél, géprablásnál, robbanásnál, vulkánkitöréskor, vagy idegen lények inváziójánál sem fog senki sokkot kapni.

211. A rendőrségen a nyomozók személyiségteszten esnek át, hogy garantáltan olyan társat osszanak be melléjük, aki mindenben a tökéletes ellentétük.

212. Egymás között minden külföldi angolul (szinkronizált filmekben magyarul) beszél, ha egyedül vannak.

213. Mindig találhatsz egy láncfűrészt, ha szükséged van egyre.

214. Bármely zárat ki lehet nyitni egy hitelkártyával, vagy egy gemkapoccsal másodpercek alatt - kivéve ha ez az az ajtó, ami mögött egy gyerek van bezárva egy égő épületben.

215. Egy elektromos kerítés, amely képes megölni egy dinoszauruszt, semmi maradandó károsodást nem fog okozni egy 8 éves gyereknek.

216. A TV-híradók általában tartalmaznak egy olyan riportot, amely téged abban a pillanatban személyesen érint.

217. Autós üldözés közben biztos, hogy mindig kihajt keresztben eléd egy kamion.

218. Az események mindig a város másik pontján történnek, hogy 180 fokos fordulóval és füstölő kerékkel kelljen odaindulni.

219. A város teljes adatbázisa 1 órányi képanyaggal ráfér egy 1, 4-es lemezre.

220. A TV pont annál a hírnél fog automatikusan felhangosodni, amitől megváltozik életed.

221. Mindig a legbonyolultabb módszerrel kell kinyírni az ellenfelet, hogy a jófiúnak legyen ideje odaérni és megakadályozni. Ha valaki ragyás, mosdatlan vagy sebhelyes, az csakis gonosztevő lehet.

222. Nem kell félned, hogy kifogy a tölténytár. Pont arra megy egy taxi, amit csak le kell inteni.

223. Egy gerictörésből is fel lehet gyógyulni napok alatt. Minden gyerek egy tudós és ügyvéd elegye.

224. A világ sorsa mindig egy meg nem értett alkoholista, lecsúszott magánnyomozón (ügyvéden, feltalálón, stb...) múlik.

225. Az egypetéjű ikrek egyike mindig gonosz. Ha hatástalanitani kell egy bombát, ne aggódj, mindig a megfelelő sorrendben vágják el a színes drótokat.

226. A legelismertebb és legkeményebben dolgozó rendőrtisztek a nyugdíjba vonulásuk előtt keverednek utcai lövöldözésbe, ahol rendszerint meg is halnak.

227. A new yorki nagy, padlás stílusú apartmanok ugyanolyan árban vannak, mint egy átlagos lakás.

228. Amikor lekapcsolod a lámpát, hogy aludni menj, a szobában minden tisztán látható marad, kissé kékes színben.

229. Ha szőke, aranyos vagy, akkor lehetségessé válik, hogy 22 éves korodig az atommaghasadás szakértője legyél.

230. A vákuumban igen jól terjed a hang és a tűz.

231. A tárgyalóterem mindig ugyanaz, akár Floridában vagyunk akár New Yorkban.

232. Ha egy horrorfilmben azt mondják, hogy maradjunk együtt, akkor tuti hogy 5 mp-en belül szétválnak.

233. Az erősítés mindig akkor érkezik, mikorra már egyedül is végeztél.

234. Amikor a város megmenekül egy bombatámadástól, a Pentagonban némán állnak, de ha a 20 túsz is megmenekül, mindenki üdvrivalgásban és éljenzésben tör ki. (Don_B)

235. Vigyázz, ha főhős vagy, akkor szex után pucér fenékkel kell a kamerának háttal álnod/öltöznöd/hűtőből sört kivenned... (Don_B)

236. Az üldözéses jelenetekben, mikor a főhős azt mondja a társának, hogy várj meg a kocsiban, az sose fogad szót(hál\'istennek), merta akkor a főhős meghalna.(Foxbat)

237. A filmben minden férfi frissen borotváltan, és binden nő perfekt sminkkel ébred.

238. Igazán jó, izgalmas akciófilmről akkor beszélhetünk, ha az egész kerettörténet egy disc körűl forog.

239. Ha meg szeretné a fiú csókolni a lányt, mindig ott terem valaki!

240. Ha félsz a házban mászkáló idegenektől, semmiképp ne kapcsolj villanyt, hanem rettegj, és lihegj a sötétben.

241. A helikopter először csak olyan magasságba tud emelkedni, hogy el lehessen érni a talpát!!!(soha nincs kereke)

242. Minden gyilkosság végén érkezik meg a segitség!! (kigyo)

243. Autós üldözésnél mindig utadba kerül egy tűzcsap!

244. Ha bármire szükséged van(kés, kötél, feszítővas stb.), azt biztos hogy 5 méteren belül megtalálod.

245. Ha egy kutyával kerülsz össze, hiába van jól beidomítva, úgysem hallgat rád, viszont mindíg a megfelelő időben cselekszik.

246. Ha főhős kocsijába bombát raknak a rosszfiúk, tuti, hogy a főhős felesége fog felrobbanni.

247. Ha a rosszfiúk megtámadják a főhőst és családját, mindíg a gyerek provokálja ki a harcot. Ha pedig lelövik őket, a főhős életben marad, függetlenül attól, hogy ő kapta a lagtöbb golyót

248. Az éttermekben sosem rendelnek ételt és fizetni sem kell.

249. Ha a történettel kapcsolatos hír megy a TV-ben, a rossz hírek után mindig lekapcsolják, pedig lehet, hogy utána még mondott volna valami fontosat a bemondó...

250. Egy órás túzharc során csak kétszer kell tárat cserélni... egy lövéstöl is belehal az ellen, de mindenkibe 5-10 golyót lőnek

251. Amikor a föhős arcához szegezik a pisztolyt és az ellenfél le akarja lőni, nincs lőszer a fegyverben. Ilyenkor ki lehet ütni a kezéből.

252. Bomba a régebbi filmekben: egy köteg dinamit, egy vekker és egy kevés szigetelőszalag.

253. A bombák számláloja nagyon szépen világít, csipog stb (minek, ugyis felrobban)

254. 15 másodperc van a robbanásig. A főhős 2 percig rohan ki az épületből.

255. A bombát mindig akkor sikerül hatástalanítani, amikor 1 másodperc van még a robbanásig

256. Ha valakit megzavarnak telefonálás közben, az csak beleszól, hogy később visszahívlak, és már le is vágja a telefont.

257. Agglegény rendőrnél mindig kupi van a lakásban.

258. A főszereplő verekedéskor sosem ájul el legfeljebb ha már meghallt az összes ellenfél

259. Ha a rosszfiú nem kezdi el elmesélni az egész sztorit, amikor meg akarja ölni a főhőst, akkor a segítség sem érkezne meg időben. (JéG)

260. Tuti, hogy pont akkor megy a TV-ben egy téged érintő hír, amikor bekapcsolod.

261. Az autókat nem szokás lezárni.

262. A rendőrség mindig a jó embert gyanusítják, mindig ő kapja el, vagy lövi le a rossz embert, és csak utána két másodperccel érkrzik a rendőrség.

263. A föhösnö mindig magassarku cipöben indul felderitö körutra az öserdöben és csodaval hataros modon igy is el tud menekülni egy parduc vagy egy jaguar elöl.

264. Mindig a néger hal meg legelöször.

265. A bomba készítő terroristák mindíg a "Bomba készítés házilag" című kézikönyv leírását követik, így biztos, hogy a piros drótot kell elvágni a hatástalanításhoz.

266. Akkor holnap 11-kor találkozunk .Ezt megbeszélik telefonon, de hogy hol, azt sohasem, mégis sikerül a találkozó.

267. Ha a főhős az ágyában lekapcsolja a lámpát, felgyullad egy kék fény (éjszaka)

268. A harcolós jelenetekben már ha teljesen szét van verve az ellenfél még akkor is felál és hátulról megtámad.

269. Egy rendőri nyomozás során muszály eljutni egy sztiptízbárba

270. A rendőrség mindig a jó embert gyanusítják, mindig ő kapja el, vagy lövi le a rossz embert, és csak utána két másodperccel érkrzik a rendőrség.

271. Az autót soha nem kell bezárni. A főszereplő autóját úgy se viszi el senki(hisz vigyáz rá a stáb:)

272. A nagyobb aszteroidák mindig a sűrűn lakott területekre esnek. Az elnök mindig jó, csak a tanácsadók hülyék.

273. A főhös csak akkor tudja elvégezni a rábízott feladatot, ha előtte valaki megmondja neki, hogy úgysem sikerülhet.

274. A bombák csak mindig az utolsó 10 másodpercben hatástalaníthatók.

275. Soha nem zárják be vagy riasztózzák le az autókat:

276. A leégett házból, lezuhant repülőből megmenekült emberek azonnal ölelkezni és mosolyogni kezdenek, miközben a mentők a háttérben éppen családtagjaik üszkös hulláinak végtagjait próbálják a törzsükkel párosítani.

277. Bármely globális katasztrófa elkerülése után, az ünneplés pillanatában a Földön mindenhol nappal van.

278. Egy utcai csetepaté vagy üldözés során mindig tönkreteszik a helyi etnikum által vezetett sarki zöldségest.

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés