FILM, TV, RÁDIÓ / REKLÁMBAKIK

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Amikor a McDonalds bohóc és háta mögött a gyerekek rockot játszanak látni, hogy egyikük se tud gitározni mert csak ugrál mint egy hülye és egy helyen fogja a húrokat, de még a hangokat is rosszul gitározza...

2. Egy helyen megállítanak egy pasit meg egy csajt! És megvizsgálják a fogait! De nagykivetítőben látszik, és hiába használsz fogkrémet úgyis fogszuvasodásban szenvedsz.

3. Peugeot -os reklámba, amikor a trabi vagy mit úgy megcsinálja a csávó, hogy Peugeot-nak nézzen ki... nahh az a lényeg hogy a trabinál bal oldalt van a kormány, és amikor a csávó késsz a kocsival, és menőznek benne, akkor a jobb oldalon van a kormány!! :)

4. A Nikotinos rágógumis reklámban a csávó tegnap tette fel az első tapaszt és egy hete nem gyújtott már rá. Akkor minek a tapasz?

5. OMW reklámban utazik a faszi, minden meg van fagyva... kiszáll a kocsiból, de megfagy egyből. A következő kép, ahogy eldől, de a kocsi ajtaja már csukva. Magától és kikerülve a faszit????

6. A NiquitinCQ tapaszos reklámban a faszi azt mondja hogy " Tegnap szívtam el az utolsó szál cigimet " a következőben azt Hogy "nem gyújtottam rá már 1 hete " !!! EZ hogy lehet ??? Egy hete mindig más ember gyújtja meg a cigijét amit elszív ???

7. A Winterfresh reklámban mikor pasi meg a csaj Velencében rohangál, és mikor összetalálkoznak a víz két végén és a pasi elkezdi enni a rágót, akkor látszik, hogy a háttérben van két gondola, de mikor már fújja a jeget, akkor már ott sincsenek! >>by Rolee<<

8. A Tic Tac reklámban mikor Robi Junior kérdezi a chaten a csajt hogy ráér egy italra a parkban. mondja a csaj h igen, de miről ismerlek meg? ekkor a pasi beírja hogy tic tac, de nem küldi el az üzenetet az enterrel! >>by Rolee<<

9. A Vanish egyik reklámban egy polcsoron egy nagycsomó Vanish van az emberek háta mögött. Pasi levesz egyet, a másik vágásban pedig már a levett Vanish helyén egy másik van!! >>by Rolee<<

10. OMV Alpesi Diesel üzemanyag reklámjában, amikor a faszi kiszáll a kocsiból, nyitva az ajtó, amikor eldől, akkor meg már csukva! Pedig a reklám szerint azonnal megfagyott a faszi, amint kiszállt a kocsiból.

11. Van egy olyan reklám hogy az elefánt fekete fehér lesz (remélem mindenki emlékszik) na és ott most nem tudom hogy a gyerek eszi meg a túrórudit vagy az elefánt... mind1, akárki is eszi meg, az elefánt miért lett fekete fehér?

12. Renault Grandtour" gengszterre lövöldözős" reklám: a film elején szétlövöldözött nagy fekete autó, és a mögötte lévő Renault közötti távolság egy felülről mutatott kép szerint olyan félméternyi. 1 másodperccel később már a lenti kameraállás szerint másfél méter. Sőt mikor fél oldalról közelít a kép az autóra, a feketeautó sehol sincs. Vajh\' miért? Mert valószínűleg előbb vették fel azt, mikor közel vannak egymáshoz, és csak később jöttek rá az okosok, hogy képtelenségnek fog tűnni, hogy egy előtte fél méterre álló autó mellett simán, visszatolatás nélkül el indul. Az pedig, hogy bizonyos kameraállásban miért is nem látszik az előtte lévő autó, hát, rájöttek, hogy túl sokat takarna, így inkább arrébb tolták. Szóval a szétlőtt, üres autó ment a legtöbbet a filmben... : ) (a renault.hu-n meg lehet nézni a filmecskét...)

13. A Saridon reklámban mondja a fószer hogy valami nagyon gyors kell. Erre mondja a nő hogy INKÁBB egy Saridont vegyél be. Ez úgy hangzik mint ha a Saridon nem lenne gyors. /by Rolee/

14. Az Antoniós Nestea reklámban a felirat szerint Antonio kér KÉT Nestea-t. De a pincér csak egyet hoz!!

15. A djuice reklámban, mikor a pasi ellopja a nő táskáját, a csávó lefotózza a telefonnal, és amint kész a fotó, már ott van alatta szöveg: "Kapjuk el!" Érdekes... /enzo/

16. Abban a reklámban mikor a fószer felesége több helyet akar a lakásban és a fószer rángatja a plafont, tiszta kosz az elején a feje, utána mikor felnéz a padlásra már kevésbé, és mikor visszajön már egy szem por sincs a fején! byRolee

17. Az új fogkrémes reklámban, amikor a csávó kiabál a fürdőszobában és nyitva van az ablak. Utána azt mondják hogy a fogkrémen található illatmintával kiválaszthatja az önnek megfelelő ízt! Hát nem röhej? !Illatmintával ízt?

18. A Persil boros reklámjában a pasi a balkezében tartja végig a borospoharat. Akkor hogy önti le a jobbján elhaladó csajt?

19. Az egyik dohányzásról leszokást segítő rágógumi reklámjában a pasi ezt mondja: tegnap vettem be az elsőt és már egy hete nem gyújtottam rá!!! ....hm...ha úgy érzi....

20. T-Com reklám: "internacionále grósz klub.grósz, nagy- ugyanaz"na most ezt ha egy németnek mondja, magyarul... biztosan örül neki

21. A Sharidonos reklámban amikor előadása van az óvodásoknak és elkezd fájni a feje és bevesz egy Sharidont, kb egy mp múlva már vígan játszik a gyerekekkel és amikor a gyerek trombitál, mindenki hirtelen ugyanabban az időpontban elővesz egy ugyanúgy kibontott sharidont, és kivesz belőle egy db-t. röhej hogy mindenkinek van egy a táskájában.

22. A Fanta Bamboocha! reklámban a két hawaii srác testvérei egymásnak. De akkor miért beszélnek egymással is akcentussal?

23. Az egyik hajfestékes reklámban, amikor a csaj kérdezi, hogy na mi új rajtam? És mondja a srác, hogy a hajad? És mondja a csaj, hogy nem a ruhám új, a hajam már négy hete ugyanolyan színű, milyenérdekes, 4 hét alatt, azaz egy hónap alatt semmit, egy centit nem nőtt neki!

24. Az opel meriva reklámban a táncolo pár mikorbeül a kocsiba és kívülről mutatjákahogy táncolnak a kocsiban, kicsit nyikorog a legnéscsillapító. Nem ciki egyautó reklámban????

25. RTL Klub egyik reklámspotja, mikor Pisti levelevégére írja nevét, akkor nem az "i" betűre rakja a pontot hanem az "s"-re!!!! by Rolee/

26. A T-mobilos frizbis reklámban, az egyik pillanatbanérkezik a villamos, fél mp múlva már bentáll a megállóban és még egy pillmúlva már nyoma sincs! De gyors ez a BKV!!! by dandan

27. A T-Mobile-s reklámban hogy "aT-Mobile az első és eggyetlen gsmszolgáltató amelyhálózata Európától Amerikáig rendelkezésedre áll" Na de ez nem igaz mert az olasz TIM-nek is vanhálózata Brazíliában. Így már nem a T-Mobile azeggyetlen GSM szolgáltató amelyEurópától Amerikáig. A TIM megEurópától Dél Amerikáig. A Reklám az nem igaz.

28. Tix Tide: Elsős gyerek kémiaóránvesz részt, ráadásul ő csinálja a kísérletet patyolattiszta fehér ingben, ami nemmás, mint 2 pohár feketeribizliszörp összeöntése. Kicsit fura, nem?

29. Ez egy régebbi fogkrém reklám. A csajbeszélget egy sráccal akit a kameraszemályesít meg. Tehát a srác mondja neki, milyen szép természetesen fehérek a fogai. Erre a csaj felháborodik hogy "természetes" -,ugyan már ez csak a fogkrém hatása. Úgy látszik manapság nemelég fehér a természetes fehér fog... [Silverwood]

30. Az egyik fájdalomcsillapító reklámban a csajelmeséli az összes baját a Mártikájának, hogyígy meg úgy fájt a háta. Kérdem énminek, mikor a gyógyszert a Mártika ajánlotta nekiés ez azt sejteti hogy már tudott adologról....[Silverwood]

31. A Lays reklámban mikor a kiscsaj bemegy az öreganyjához, lehet látni, hogy a kiscsajszinak az egyik copfja be van fonva a másik nem.

32. Volkswagen reklám vol. 2.(...kevesebbet fizettem...): Amikor bemegy a házaspár, megállnak az eladó előtt, és a pasi elkezd beszélni, a háttérben egyfekete Beetle van, mutatják a párt, mejd az eladót. Köv. kameraállás: egymással szembenállnak, és a háttérben egy EZÜST PASSAT van a háttérben. Csak figyeld meg, nagyon beleakad a szemed, ha figyelsz.

33. 3-bites reklámban mikor a szőke csajvezetni tanul meglátja az egyik táblán a3-ast és lefékez, hogy megzabálhassa a csokiját, ezután azt látjuk, hogy ül a motorházon és zabál és azt, hogy a kocsiban az összes légzsák fel vanfújódva ami lehetetlenség mert nem ment nekisemminek (ha neki is ment volna valaminek azonnal fel kellettvolna fújódnia és mikorhátranyúl a csokiért még nem volt felfújódva)! (Raúl)

34. Egy rágó gumis reklámban amikor, kivesz egy rágót acsomag felbontatlan marad. Ez hogy lehet? Hmm?

35. A T-Mobile reklámban a csaj felmegy a teraszra, ahol a pasi ül és gitározik. Mosolyognak, két másodpercig mutatják a pasiarcát, aztán a csaj hopp,és már elővette a gityóját a tokból. Tapasztalatból mondom,hogy ez nem ilyen egyszerű. Aztán játszanak kétfutamot,és már ott is a fél társasház, miközben a zene csakfél perce megy. Tényleg ilyenforróvérűek a spanyolok?

36. A Pepsis reklámban amikor a srác ledobja a kólásüveget az állványról, akkor azüvegből hiányzik, de amikor lent elkapják, akkor megint tele van.

37. A Calgon reklámban: A nyanya bemegy a uzletbe, hogy kész van-e neki amosógépe, a csávó azt mondja neki, hogy ujjat kell vennie mert vízkoves a futoszál és Calgontajánl neki, és a dobozt az alkatrész futoszálak eléteszi. Akkor minek neki futoszál alkatrész ha mindig új mosógépet vetet. ---Taki Inámból---

38. Valamelyik fehérítő mosószer reklámjában kb. 6-8 éves fiú kémiaórán kék löttyöt kever. Pediga kémia (ha jól tudom) mindenhol csak 7.-bekezdődik.

39. Van az a reklám (Floriol vagy nem tudom melyik...) amikor a kiscsaj kérdezi az apjátol, hogy mehet e atáborba... erre mondja a nagyi, hogy egyenek, mert jó étel mellett könnyebb megbeszélni... és utána rögtön engedi az apja, hogy elmenjen... kérdem én: Mi lett volna ha a nagyi v.mi szar kaját csinált volna vagy mondjuk nem floriol olajbol?!? Akkor nem engedte volna el?

40. A Tik Takkos reklámban a nő azt mondja: "Mindennapi életem során gyakrantalálkozom emberekkel!" Ennek mi értelmevan? Mi az hogy mindennapi élet? Nem minden napél? És mi az hogy gyakran találkozikemberekkel? Egy színésznőről van szó!

41. Az új Britneys, Pinkes, Beyonces PEPSI reklámban ledobják a fegyvereket, majd a következő képen újból leesnek a fegyverek, pedig egyszerre dobják le az összeset nem?

42. Használjon Calgont, mert különben vízköves lesz a fűtőszála. Lehet hogy 3évente 2000 Ft-ért ki kell cserélnem a fűtőszálat, de olcsóbb, mint 30000Ft-ot Calgonra költeni!

43. Az egyik Vanish reklámban a kozmetikusnő mutatja, hogy a régi fehérítőjévelelszakadtak a rongyai, és akkor eltép egyet(a régiek közül, ami épp még kéznélis van!), és a higiénikus üzletében a széttépett rongyot egy régi vasvödörbedobja. Honnan szereztek olyat? Hihetetlen, mert a berendezést még meg is kell, hogyválogassák. Nem tudom, hogyan akadt pont egy ilyenzörgős vasvödör a kezükbe. Kerti munkákra használnak ilyeneket!

44. A peugeot 307 sw reklám: a familiaül az autómosóban és nézik az üvegtetőn keresztül a vizet. Aztán hazaér a família, kiszállnak a kocsiból. Aki jól figyel, az észreveszi, hogy annak a kocsinak, amiből kiszállnak, nem üvegteteje van,hanem sima, szóval ez nem 307 sw, hanem 307 break.

45. A Matav-reklam?!? Amikor a csajon azok a !nyuszikas papucsok vannak. Szoval a ket nyuszika beszelget egymassal, es helyet cserelonek. Kerdem en: ha valakinek a papucsok a laban vannak, akkor hogyan csereli ki oket ugy hogy vegig egyforma magasan vannak? (probaljatok ki: amikor az egyik labadat atrakod a masik FELETT, akkor az egyik nyuszika magasabban van)

46. A sarydon reklámban azt mondja a pasi, hogy kellene valami NAGYONgyors?! És azután a nő ezt mondja: végyél be egy sarydont ez GYORSAN hat. De a pasi nagyon gyorsat kért!

47. Aleve reklámban mongya hogy 12 óraracsilapitya a hátfájást aztan a csaj mongya, hogy egésznapra elmult a fájása

48. A Verbena reklámban a csaj azt mondja a pasinak: Megkérhetném, hogybeindítsa a kocsimat? Ezúton szeretném jelezni, hogy a "beindítani" elváló igekötős ige, felszólító módban tehát indítsa be. Amegkérhetném sem teljesen passzol a aszövegkörnyezetbe. Kétféle megfogalmazása lehet ennek a mondatnak: Megkérhetném akocsim beindítására? (ez nem valami magyaros), illetve: Megkérhetném arra, hogy indítsa be a kocsimat?

49. Az Aways reklámban mikor a csaj felugrik akkor még alig vannak a váró teremben majd egy pillanta alatt annyian lettek, hogy a csajnak a börőndjére kell, hogy üljön. th... röhely

50. A djuice reklámban amikor azindiánok fényképeznek és elküldik a másiknak. Azt nem értem hogy térerő az honnan van? És milyen gyorsanelküldik az mms-t. Van egy tippem szerintem a műholdas kapcsolatot használnak. Ja ésmivel töltik fel a telefont. Hmmm ravaszok.

51. A sharidonos reklámban amikor a nőmondja, hogy egy fogfájás miatt nem halaszthatom el a tanítást csak ebbe ez a baki hogy a gyógyszereknek fél óra kell mire hatni fog csak mire hat a gyógyszer addigra vége az órának.

52. Abban a reklámban amikor egy tizenéves szemüveges fiú táncolni akar egylánnyal de a lány csak akkor táncol vele, ha ad egy csokit. Na abban a reklámban amikor a csaj beleharap a csokiba, meglepő módón a csoki ugyanúgy marad mintha senki sem harapott volna bele.

53. Az egyik Nestlé reklámban, amiben a gyerek egy joystikkal játszik, és őrsöng, a másik meg az ágyon eszik egy tál bogyót, miután az anyukájuk elküldi őket sétálni, a két gyerek elmegy a játékterembe, ahol a kisebbik ugyanazt ajátékot játsza, csak már kormánnyal!

54. A Megasztáros tv2-ős reklámban acsajszi a zuhany alatt áll és mikor elhuzz a függönyt agyonig ki van festve!!!

55. A milka reklámban amikor a csaj eszi a csokit es megkinalja azöreget, az letör a csokibol egy ferde darabot. Akövetkező pillanatban csörög a mobil a nő elmegy telefonalni,a csoki a padon marad. A baki az hogy az édesség széleegyenes ahhoz képest hogymiután az öreg letört belőle ferdének kéne lennie. :)

56. Peugeot 206 reklám, tudjátok az arabos. Szóval az elején egy öreg arab (angol) kocsi van, ami jobbkormányos. Kishegesztés; elefánt leül; samuval, mint a kerosszeria lakatos, És a 206, amiben 4en ülnek, itt már balkormányos. Hmmm

57. Peugeot Boxer reklámban az ajtót ki akarja nyitni az utasoldal felől. Zárva van, küldik a kulcsot..... Elveszi a kanálról akulcsot, aztán a másik kezével nyitja (kulcs nélkül) az ajtót! Nem érdekes?

58. Szinte mindegyik női borotvareklámban: Jön a selyemtesztés láss csodát tökéletesen sima. A difi csak az h plnekem (nemtom másnál ez h van) de a lábam akkorborostás ha alulról fölfelé simítom. Ha értitek mire gondolok..

59. Saridon: A férfi azt mondja kéne valami gyors (mert fáj a feje) erre a nő: Inkább vegyél be egy Saridont! Hát, ez nekem úgy hangzik, mintha az a fájdalomcsillapító nemhogy gyors, hanem lassú lenne.

60. A Lamisil reklámban a pasi bal lábban lép az üvegre, és amikor alulról mutatják, egy jobb lábat mutatnak, és amikor ellép, felülről újra a bal lábát mutatja. Ez azért durva, nem?

61. A Valdoros reklámban (amikor megrohamozzák a pultot)a szendvicsekben tisztán látható a fogpiszkáló. A következő képen mindenki vidáman eszi a szendvicset most már piszkáló nélkül. Jó gyors a kezük mi? By Bagge

62. A Mikás reklámban a pap a sarkát töri le a táblának, majd a következő kameraállásban a csoki széle sík egyenes...

63. Van egy olyan reklám, amiben a kissrác nekimegy a csajnak, és a csaj mondja, hogy milyen jó illata van ...stb, és a végén nem tudja kimosni a cuccát. Namármost: minek akarja kimosni ami tiszta, ha eddig is azzal volt mosva, főleg, ha olyan sokáig megőrzi az illatát...

64. Az ujratöltéses reklám az a Mátrix szerű: 2 ember üldözi a faszit és hirtelen kikapja egy nő kezéből a telefont és nemis tárcsáz semmi rögtön beleszól és érdekes módon a társa szól bele pedig semmitse tárcsázott./Pityu/

65. A Libress reklámban a nő mossa a haját és a pasi elveszi a törölközőt. Szóval, a nő a fürdőből száraz hajjal jön ki. És ha már a haja megszáradt vagy megszárította, nem csoda, hogy ő is megszáradt magától...

66. A Supradyn reklámban a nő földobja a kardigánját és az nem esik vissza.

67. A Raffaello reklámban a pasi a kártyára egy T betűt ír, és mikor a nő kiveszi a kártyát ott kis t-vel van írva a Robert

68. Monte reklám: Nagyi csomagol danikájának 4db montet danika ad az egyik lánynak 2 db-ot 1 db-ot ő kezd el enni .Köv jelenet az egész busz montet eszik és danikának még mindíg van 2db és ad a barátjának.

69. Monte reklám: A kissrác felszáll a buszra, van rajta egy kék kabát, alatta egy fehér pulóver. Leveszi a kabátját, lerakja az elötte lévö székre, lehúzza a pulóvere zipzárját. Aztán se pulóver, se kabát...

70. Toyota Corolla: a csávó rákönyököl a kocsira, és előveszi a kulcsát, de a kocsi elmegy, ez lehetetlen mivel ha a kocsi hirtelen elindul, annak kell hogy menjen a motorja, vagy indulás előtt kell hogy beindítsa a sofőr, viszont mindezt hallania kéne a csávónak, de nem hallja...

71. Always reklámban, amikor a csaj ül a vároban kb. 5 ember van. Fél perc múlva már tele van a váró és már nem tud leülni.

72. Celebrations reklám: (Megcsaltál, Karenne, Dorissával...) A csajok nézik a filmet, a jobrról az első nő bevesz a szájába egy barna cukrot. Visszapörgetik a filmet, és az a csaj KIVESZI A SZÁJÁBÓL(!) a cukrot, és újra bekapja.

73. A kiskölyök nam törli ki a fenekét a légfrissítős reklámban, amikor felkel a WC-ről!!!

74. Egy telefon céges reklámban: az a lényeg, hogy olcsó telefonálni a palinak. De nem is ő hív, hanem őt hívják.Ez miért kerülne pénzbe?

75. Always reklámban a betétet úgy reklámozzák, hogy a reptéren a csaj felugrik, és emiatt a hirtelen mozdulat miatt a betétnek még több nedvességet kell felszívnia. De ezt a reklámot miért egy tangás csajjal reklámozzák???!!! AN

76. A MARS reklámban, mikor a pasi lehajol, hogy bekösse a cipőfűzőjét, és egy srác mellé térdel rajtállásba, és miután leteszi a kezét a földre, a következő kameraálláskor újra azt látod, hogy még csak akkor teszi le a kezét a földre. hmm...

77. Saridon fejfájáscsillapító: A manus repülőgépeken pilóta és azt mondja hogy felszállás előtt fáj a feje és felszállás előtt bevesz mindig egy Saridont és már nem is fáj. A baki az, hogy a pilótákat ha már a fejük fáj akkor nem is szállhat fel!!

78. Toyota Corolla: A csávó előveszi a kulcsát és rákönyököl a kocsira, mivel jönnek a csajok és vagizni akar, de a kocsi elindul. Szoval ha jobban megnézitek a kocsit akkor az első szélvédő is fekete fóliával van bevonva, ami egy nagy baromság hisz nincs olyan ország ami megengedné ezt!!!

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés